Hannu Vilponen hannuv

HARMAAT HIUKSET SOTE-SOTKUSTA

  • Rakastaa, ei rakasta, rakastaa...
    Rakastaa, ei rakasta, rakastaa...

HYVÄ KELA, pyydän: Johdattakaa KELAN toimet oman varallisuutensa suhteen jälleenrakentamisen jälkeiselle tielle.

Suomen Pankki on vakavaraisuus- ja toimintatakuulausunnossaan vannonut lupaavansa tukea Suomen maaseudun paikallisia yrittäjiä., joten 

HYVÄ kirjoitus Arto Alangolta (Arto Alanko) ja Sakari Alhopurolta (Sakari Alhopuro). Ja vielä,

jos tuo Kainuun malliin sopiva gavitaatiomalli ymmärretään oikein ja hyödynnetään sitä myös asiakkaan hyvinvointikriteerien laskemisessa yli kunnallisen päätöksenteon. Silloin olisi turvallisempaa asua tiukan säännöstelyn alaisissa, kaupunkikeskeisten asemakaavojen ja tulevien yhdistely-yleiskaavojen ruutu-Suomessa. Täällä, missä koulujen lattiat ovat kuin pyykkilautaa ja Talot homeisia, remppakunnossa ja osa taloista maalaamatta. Eihän herrat voi ketään juoksuttaa turhaan, jos ei ole halua. Ja uusia köyhiä syntyy.

Mihin kaikkeen tuo gavitaatiomalli (akkrekroitu viihtyvyyspistemalli) oikein soveltuukaan? Kouluhoitoon, lastenhoitoon, tekniikkaan, asumiseen, kaavoitukseenmaankäyttöön ja terveydenhoitoon! ym. ym.

Kysykääpä hyvät ihmiset  vaikka Arto Alangolta (Arto Alanko) tai Sakari Alhopurolta ( Sakari Alhopuro), niin tiedätte missä vaiheessa ovat jo päätökset ja saatte vastauksen! Itse en enää aio edes kysyä asian perään, niin ovat jo henkselini venyneet tuota sotepäätöstä odotellessani.

Mittareitakaan eikä Terveysmittareitakaan Kainuun mallissa  enää tarvittaisi. Mitä niillä enää edes mitattaisiin, panee ajattelemaan? Linqvistisestä eli painopisteytyksellä terveyttä ja hyvinvointia ajattelevasta Kainuun mallista tulee hyvä!

Niitä turhakemittareita suunnitellaan sotessa nyt jo ihan väärin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat